Snart kommer hon hem

Hej,

Eftersom Carina är på BB så ser jag det som min uppgift att uppdatera hennes blogg.

Jag kommer just hem från BB och har nu lagt Lukas och sova så jag har lite tid att skriva. Esther har undersökts av en barnläkare i dag. Det var den rutinmässiga undersökningen som görs på alla nyfödda barn. Läkaren konstaterade att Esther mår bra. Vi fick också möjlighet att ställa några frågor till läkaren, det hinner man inte alltid med före läkaren får ett alarm och springer iväg. Då han frågade varför vi var på special BB berättade vi att Esther har Citus Inversus (han var inte så påläst så att han viste det). Vi frågade också om det var möjligt att gör flera undersökningar för att se om hon har några "följd sjukdomar". Det tyckte han att behövde göras så han skrev remisser för att kolla upp lungorna, magen (inre organ) och hjärtat. Vi väntar nu på svar så vi vet när vi skall på dessa undersökningarna. Troligtvis blir det nästa vecka.

Carina mår också bra. Hon har inte sovit så mycket de senaste dygnen, men hon är ändå på bra humör och klagar inte. Förhoppningsvis är Ester nöjd att vara med mig så får Carina sova när hon kommer hem. Vi har också hjälp av farmor (Lukas och Esthers farmor) som skall vara här enda till fredag nästa vecka. Det har varit skönt att ha henne här, så hon har kunnat ta hand om Lukas medan vi har varit inne på BB och förlossningen. Det blev ett antal svängar in för kontroll innan förlossningen kom igång på riktigt. Tyvärr har farmor varit sjuk med feber och dålig mage men det håller på att reda upp sig nu.

Jag får tacka alla som har kommit ihåg oss i bön och på annat sätt. Det har varit ett stort stöd för oss att veta att det är många som ber för oss. Nu har vi stor orsak att tacka Gud för att han har hört våra böner och låtit allt gå så bra, att Ester mår bra. Ni får gjärna fortsätta att be för att Esther inte skulle ha någon "följd sjukdom".

(Mera info och bilder kommer säkert inom kort när ordinarie bloggaren har kommit hem och ordningen är återställd)

Kommentarer
Postat av: Sofia Sundström

Gratttis till er underbara tjej! Önskar och ber att er lilla Esther inte förövrigt skall ha något annat avvikande än att hon är spegelvänd.

Ni finns i våra tankar och böner!Kram!!!

2009-04-20 @ 17:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0