Semester

Tider går och semestern har inletts! Nu är vi äntligen efter en lång resa hemma i Lepplax. Vi har tillbringat helgen här och varit på Laestadianernas sommarmöte i Esse. Riktigt roligt att träffa alla bekanta och familjemedlemmar som man ser en gång per år. Nu är Martin ute och hårdtränar inför Jakob Marathon nästa vecka. Sedan ska vi packa om litegrann och sedan åka iväg till Vasa. Där ska vi vara hela veckan, för att återkomma nästa veckoslut hit till Lepplax och åka på en familjeutflykt till Kälviä och trakten däromkring.

Esther har en envis förkylning som fortfarande sitter i och som inte verkar blir bättre. Eftersom hon inte är färdigutredd för flimmerhårsmissbildningar så får vi avvakta och hålla koll på henne. Det skulle kunna utvecklas till lunginflammation eller bronkit. Men än verkar det inte vara något problem. Hon har "lidit" av allt stimuli den senaste helgen och behöver få vara i lugn och ro med mamma. Hon har haft en helg med lite matvägran, vägrat äta ofta och absolut inte om jag suttit. Hon har velat att jag ligger ner....:-) Men hon fick en pneumakockspruta i torsdags på BVC och jag undrar om hon inte reagerat på den lite grann. Vissa barn kan vara lite känsliga för den har jag förstått. Dessutom utsattes vi för smitta tredagars feber, så få se om vi inte blir sjuka i veckan! Den är mest smittsam för barn mellan 6 månader och 2 år, och båda mina barn ligger utanför den tidsramen, men det är lika bra att räkna med att få den så blir det ingen överraskning.

Många har frågat mig hur det gick att vara ensam när Martin var en vecka till Tyskland. Och det gick utmärkt. Jag hade inte så mycket program som jag hade velat eftersom min goda väninna Ailens barn blev lite sjuka. Men det var en vecka med temperaturer mellan 28 och 33 grader så det var verkligen i varmaste laget. Men vi tillbringade mycket tid på stranden och Lukas trivdes. 
 

Lukas leker hos mommo och moffa.Såå många nya intressanta leksaker att upptäcka!


Esther och moffa. Med rejält uppdragna strympbyxor....;-)


Min mysiga brorsson Hannes, jag är helt förälskad i denna ljuvliga unge! :-) Han har en underbar och charmig personlighet.

RSS 2.0