matallergi

Dags för uppdatering kanske? :) Jag är en oengagerad bloggare kan man väl säga. Det händer mycket här. Vi har haft Dani och Sofie och Hannes på besök, vilket var jätteroligt! :) Jag har haft en seg och envis förkylning som hållit i sig i snart 2 veckor. Ingen träning den sista tiden med andra ord, vilket naturligtvis är mindre bra!

Så till rubriken. Esther har inte gått upp i vikt eller vuxit på längden som hon ska de senaste 2 månaderna. Därutöver har hon sovit dåligt på nätterna och varit generellt mera missnöjd än vanligt. Det senaste två veckorna har hon dessutom bajsat grönt, löst och ofta. Så jag har trott att det kanske skulle kunna vara glutenallergi. För hennes problem började i samband med att hon började äta fast mat och gröt. Men läkaren trodde inte att det kunde vara det. Hon får nämligen bara havregröt, och det finns mycket lite gluten i havre. Han trodde mera på mjölkallergi, och efter bara några dagar med mjölkfri kost så är magen bättre och faktiskt sov hon ändå till kl. 03 i natt förrän hon vaknade första gången! Det har inte hänt på 2 månader...Och så har hon börjat sitta utan stöd! :) Vid 6½ månader som storebror.

Lukas mår bra som vanligt. Sover dåligt på nätterna, vilket han har gjort rätt länge nu. Vi väntar fortfarande på tid till operation för halsmandlarna. Han snarkar så hemskt...:( Hoppas det sker snart. I övrigt oroar vi oss lite för svininfluensan - speciellt som vi tagit beslutet att inte vaccinera Esther. Det är klart att det känns lite oroande att gå emot läkarens rekommendationer, hoppas vi inte tagit fel beslut! Måste ändå säga att det känns skönt att vi inte vaccinerat henne med tanke på dålig viktuppgång och eventuella matallergier och så.

Idag regnar det och snart har alla löven ramlat av träden. Och mindre än två månader fram till jul! :)

 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Aha, ja tänkt no på mjölkallergi jag å men sa int na om i. Hannes var jo ganska lika som Esther. Var ganska nöjd på daga men sov rokot på nätre. Ska ni på na undersökning?

2009-11-02 @ 15:17:22
Postat av: Anja

Låter precis som våran tös. Har växt dåligt, sover dåligt.. Hon har inte precis varit någon "lätt" baby.. Tänkt att jag från o med idag sku pröva hålla bort ägg o mjölk och hoppas att de blir bättre..

Storasyster sku oxå måst operera bort näsmandlarna, andas alltid väldigt tungt o ljudligt.

Hade så bra å hoppas barnen ä nöjda! :D

2009-11-12 @ 13:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0