FRISK!

Vi fick fantastiska nyheter igår. Sjuksköterskan på hjärtavdelningen gjorde en lång och omfattande undersökning av babyns hjärta, över en halv timme tittade hon bara på hjärtat ur olika vinklar. Inte ett ord sade hon! Till slut frågade Martin hur det såg ut. "Av mig får ni inga besked, jag är ingen kardiolog", svarade hon, och det kändes ju att här får vi inga goda nyheter i allafall...Sedan kom kardiologen in och tillsammans satt sjuksköterskan och läkaren och tittade genom filmerna och pratade sinsemellan i medicinska termer. Efter ett lite tag sade de dock båda att det såg mycket bra ut. De kunde inte upptäcka några missbildningar eller något misstänkt överhuvudtaget. Hjärtat slog starkt och bra och alla vener och ådror var precis som de skulle! Inte nog med det, de två specialisterna kunde inte ens se att Esther skulle vara spegelvänd inombords!! Vi påpekade ett par gånger att det var 3 stycken som konstaterade situs inversus totalis i torsdags, och då diskuterade specialisterna lite sinsemellan, med både ville ändå framhålla att det inte kunde se något som skulle tyda på att Esther var spegelvänd. Kardiologen skulle dock skriva in i journalen att en extra hjärtundersökning skulle göras i samband med födseln.  

"Se, Jag gör allting nytt" - säger Han som sitter på tronen, dvs. Jesus (Upp 21:5). Han har verkligen gjort allting nytt för oss och Esther! Så många böner som betts för oss av våra vänner runt om i världen, de har verkligen burit oss genom en tumultartat och omskakande helg, och det finaste av allt fick vi igår när läkaren konstaterade att allting så bra ut. Inte ens spegelvänd är hon. Vi tackar Gud för detta!  

Kommentarer
Postat av: Stina

Helt underbara nyheter! Instämmer med Davids ord i 1 Krön 29:10-13:

"Lovad vare du, Herre, vår fader Israels Gud, från evighet till evighet! Dig, Herre, tillhör storhet och makt, härlighet och glans och majestät, ja, allt vad i himlen och på jorden är. Ditt, o Herre, är riket, och du har upphöjt dig till ett huvud över allt. Rikedom och ära kommer från dig, du råder över allt, och i din hand är kraft och makt. Det står i din hand att göra vad som helst, stort och starkt. Så tackar vi dig nu, vår Gud, och lovar ditt härliga namn."

2008-11-18 @ 15:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0