5 ÅR!

I fredags firade vi 5 år som gifta. Tänk att vi har välsignats med två underbara barn, dessutom har jag den finaste make man kan tänka sig, och kärleken bara växer. ;-)



Den dag jag gifte mig med min bästa vän....♥

Vi är tillbaka i Göteborg efter semestern och lata jag har inte kommit igång med bloggandet ännu. Jag har tänkt tömma kameran men inte ens det har jag orkat. Problemet är att vi har ca 800 bilder som ska sorteras och endel raderas....:-) Vi har också haft ganska mycket program sedan vi kom tillbaka. Lukas har varit och sett på Pettson och Findus "Glömligheter" på bio med moster Stina. Vi har varit på läkarbesök med både Lukas och Esther. Lukas var till Öron-Näsa-Hals specialist med sitt snarkande och nu är en remiss inskickad till Mölndals sjukhus. Vi väntar på svar därifrån, men troligtvis blir det laseroperation då man tar bort en del av mandlarna. Esther har varit på nytt besök till lungläkaren. Dit ska vi få gå på återkommande besök var 3:e månad. Enligt doktorn är det troligt att hon har flimmerhårsmissbildningar och då ska hon få antibiotika i förebyggande syfte när hon är förkyld och har hosta. Dessutom ska vi väl så småningom få remiss till någon som ska lära oss att inhalera. Esthers lungor ska skyddas så att de inte behöver bli infekterade, eftersom detta kan leda till permanenta skador på lungorna. Dessutom remitterades vi vidare till öronläkare. Tror att Esther när vi flyttar tillbaka till Finland blir Österbottens mest undersökta bebis med situs inversus! :-) Och det tackar vi för! För nu är Esther sjuk igen....:-(

Vi har besök av faster/lillasyster/svägerska Annika och hennes Janne och just nu befinner de sig tillsammans med Lukas och Martin på Universeum. Esther och jag stannade hemma. Kanske ska ta oss till Freeport senare om vi hinner. Martin behöver nya byxor och ny slips och vi har inte varit på freeport på säkert 2 år. Dags för ett nytt besök med andra ord! :-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis! Tiden rusar iväg!

2009-08-24 @ 22:06:17
Postat av: Marika

Vad fina ni var och vilken härligt somrig bukett du hade! :)

2009-09-13 @ 15:49:56
URL: http://kirasmatte.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0