Härliga dagar...

Det är soligt och vackert här just nu! Det är ganska kallt på morgonen med temperaturer på ca -7 grader, men solen är så varm och skön och det är ingen vind, vilket är ovanligt för Göteborg. Fredagen tillbringade vi hos Anki och Lydia och åt lunch där, skönt att slippa fundera på maten och kunna njuta av trevligt vuxet sällskap. På kvällen åt vi på Halta Lottas krog vid Redbergsplatsen, vilket vi länge pratat om men inte kommit oss för. Billig och fantastiskt god mat - rekommenderas!

Igår åkte vi till Skatås på morgonen, träffade Anki och Robert och Lydia där. Martin och Robert sprang en 10 kilometers runda och Anki, jag och barnen promenerade omrking i solskenet. Sedan fikade vi. När vi åkte hem bestämde vi oss för att bara åka hem en sväng och hämta mat & utrustning och sedan åka iväg till Svartedalens naturskyddsområdet, som ligger ca 35 km norrut från oss. FANTASTISKT och härligt väder och vi njöt verkligen hela familjen av samvaron och naturen. På kvällen hade jag en del sammandragningar....:-) Men än hålls hon där! Ultraljudet är på tisdag - ska bli så kul! 

Bilder från Svartedalen:

 Lukas älskar skogen och naturen och ju mera oländigt och kuperat och svårtillgängligt det är, desto mera njuter han. Här har han klättrat upp längs en brant klippvägg med Martin.I solen i skogsbrynet åt vi vår lunch.

Kommentarer
Postat av: Ia

Oj, låter som om ni har haft en riktit härlig helg :) minns att ta det lugnt så E ännu får njuta av att vara i magen ;)

2009-02-15 @ 18:45:16
Postat av: Sofie

Ser alldeles underbart ut! Vilka fina bilder! :)

2009-02-16 @ 07:10:18
URL: http://sofiehelena.blogg.se/
Postat av: Kika

Ia: det har varit underbart! Inga farliga sammandragningar som gjorde ont, bara att jag kände av det. Med Lukas hade jag överhuvudtaget inga sammandragningar, men nu har jag haft mera. I lördags var dock kanske mest hittills.Sofie: tack! Det var verkligen skönt att vandra omkring på de små frusna sjöarna.

2009-02-16 @ 09:39:18
URL: http://carinamargareta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0