Magsjuka

Usch, för en jobbig natt! Kl. 23 igårkväll vaknade Lukas och spydde ner hela sin säng. Bara att stiga upp och byta på den lilla stackaren och bädda rent i sängen. En kvart senare var det dags igen. Så fortsatte det med ca 20 minuters mellanrum fram till halv 3 och därefter en gång i timmen fram till halv 6. Då var det slut. Men jag tyckte så synd om Lukas för efter de två första gångerna så fanns det inget mera i magen att spy upp, ändå fortsatte magen att vända sig ut och in på honom fram till halv 6. Då hade jag gärna tagit magsjukan från honom om det gått. Han var så tapper ändå och knappt grät alls, bara när kramperna vände magen på honom och det kom upp saliv och galla. På morgonen var han lös i magen, men efter det har han mått hyfsat, tror jag. Inget mera spyande eller lös mage, däremot trött och utan aptit, men det är ju inte så konstigt.

Nu sitter Martin och jag och känner oss inbillningssjuka. :-) Hoppas dock att vi klarar oss, eller i varje fall inte blir sjuka samtidigt. Sätter in en bild av familjen Ventin. Inte lätt att få alla att se bra ut på samma gång...:-)


Kommentarer
Postat av: Sofie

Fy så jobbigt, tur att Lukas är duktig och kämpar på! Håller tummarna för att han blir bra nu och att ni slipper undan!

2009-01-10 @ 11:51:33
URL: http://sofiehelena.blogg.se/
Postat av: Stina

Hörde av Weslie att ni hade haft en riktigt jobbig natt. Får Lukas i sig tillräckligt med vätska? Ett barn som spyr så mycket blir ju torrt med en gång. Ber att han ska blir frisk snart. Vi får väl försöka hinna prata nångång om inte allt för lång tid...

2009-01-11 @ 00:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0