Onsdag

Lata jag får ta och uppdatera lite i bloggen! Sommaren och solen visar sig från sin bästa sida så man sitter inte inne framför datorn direkt. :) Midsommaren är förbi, den firade vi i Småland, på en lägergård som ordnats av Kyrkliga Förbundet. Andra året vi var med och roligt och berikande som vanligt. Ändå smolken i bägaren är att Esther drog på sig sin andra förkylning där. :( Så nu snorar och hostar hon igen! Det hade vi kunnat vara utan, speciellt som värmen kommit hit till Norden denna vecka. Vi har ändå varit ute mycket, det är ju trots allt en bit över 25 grader och betydligt varmare än inomhus! I morgon har vi en ny undersökning, buk-ultraljud. Intressant att se vad den visar.

Vi var till BVC igår och Esther hade gått upp ca 270 gr på två veckor. Det rekommenderade är 150-200 gr/vecka, så hon nådde inte riktigt det. Inga anmärkning dock, hon ligger ju över kurvan och har lite att ta av. Intressant att se den fortsatta viktkurvan - hon kräks ju fortfarande jättemycket. Både längdmässigt och viktmässigt ligger hon efter Lukas vid motsvarande tid. Nu ska man inte jämföra barnen, och det gör jag egentligen inte heller. Är lite fundersam när kräkningarna ska upphöra dock...Tror att de påverkar ganska mycket. 

På söndag åker Martin till Tyskland en vecka! Så då blir det jag och barnen mol allena. Hoppas barnen är friska tills dess så att jag inte blir sittande ensam med krassliga ungar!   

Kommentarer
Postat av: Kika

ENDA smolken i bägaren...:-)

2009-06-24 @ 18:43:55
Postat av: Ia

Hej, va tråkigt att Esther blivit förkyld :(

Elin spydde ju också massor när hon var liten, ibland kändes det som om allt hon åt kom upp, hon spydde ungefär lika mycket enda tills hon var 6 månader, då började hon få annat mat också och åt inte lika mycket "tissi" Orsaken att hon spydde var troligtvis att jag hade föör mycket mjölk, mjölken kom med för stor tryck så magen inte hann med.Hoppas allt visar att allt är bra nu när ni ska på ultran.kram Ia

2009-06-24 @ 20:38:31
Postat av: Ia

Ups lite råddigt skrivi men...

2009-06-24 @ 20:39:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0