En dag med Lukas

Måste dokumentera en stund av dagen tillsammans med min son. Jag lär ska ha varit en riktigt slarvmaja tillsammans med min lillasyster, och jag får tillbaka det nu...:-)

Så här ser vardagsrummet ut efter en liten stund. Han drar inte bara mållöst ut allting, utan han har en fin förklaring till vad allting är. Hans fantasi är mycket livlig, och kistan t.ex. är en båt och moppskaftet i hans hand är antingen en åra eller en roderpinne, beroende på vilken bår det är för dagen. Idag heter båten "Rossa" och det var tydligen en åra."Rossa" och roddaren in actionHär har han städat (!) och lagt upp mjölk i en av hyllorna. Hur han fick "skräpet" på en av hyllorna till att bli "mjölkburkar" vet jag inte, men det är bra med lite fantasi...:-)Här har han klättrat upp på skrivbordet, letar reda på någon sladd och vips så har han ett fiskespö.Ljuvligaste ungen....det är inte helt ovanligt att det saknas skosnören i skorna när man är på väg ut, eller att en av skorna är full med småpengar. Det gäller att inte ha alltför bråttom när man är påväg någonstans....:-)

Vi kör matträning, dvs den bekväma och bortskämda lilla gullungen ska äta själv. Hans förklaringarna till varför han inte kan just då kan vara t.ex. att han inte kan röra sina armar, och följaktligen inte heller kan lyfta sin sked till munnen. Han kan vara mycket övertygande.....

Livet och dagen med Lukas är full med glädje skratt! <Älskar> 

Kommentarer
Postat av: Stina

Tack för korten och historierna! Han är för ljuvlig! Och så stor han håller på att bli...Saknar er och väntar med spänning på att Esther ska komma ut :). Kram.

2009-03-26 @ 14:07:45
Postat av: Sofie

Vilket härligt inlägg. Han är allt påhittig lille Lukas! :) Den sista bilden är jättefin!

2009-03-27 @ 07:36:57
URL: http://sofiehelena.blogg.se/
Postat av: Ia

Nemen oj då va han har växt, barnen förändras så mycket på bara några månader. Vilken härli fantasi han har fått :)

2009-03-27 @ 07:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0