Ramlat

Lukas har skrapat sig i ansiktet. Vi var på gymmet igår, yeahh, och när vi gick hem därifrån så ramlade Lukas med en käpp i handen så att hans ansikte skrapades ganska ordentligt. Han har varit väldigt besparad från sådant, trots att han varit så aktiv, men någon gång måste man väl få lite märken efter livet! :-) Vi har fantastiskt vårväder här, solen skiner från klarblå himmel och det är varmt och skönt. Men tyvärr ville inte Lukas gå ut nå igår, han tom. somnade när vi kom hem så att det blev en sen kväll, ändå till halv 9 innan han somnade för natten. Ändå vaknade  han kl. 06....*gääsp*. Och jag som sover så dåligt på nätterna nuförtiden. Men hade i allafall ett trevligt restaurangbesök igår med Johanna...:-)

Vi har ett litet societetslejon här hemma. Han är kulturell och van att vara ute och efterfrågar ofta "restorang" besök. :-) Gillar också att fika på café och gå på museum. Undrar hur det ska bli vid en eventuell flytt till Vasa?? :-) Han kommer att få spunk, men vi får väl varva utelekar med besök på Vasa Teater. Flytt förresten, har glömt att skriva här att det inte blev något jobb i Vasa för Martins del. Det var ingen chockerande nyhet direkt, men det roliga var ändå att det varit ca 50 ansökningar och i slutändan stod det mellan Martin och den som fick jobbet. Vi känner oss dock nöjda med att vara kvar här, trivs bra fortsättningsvis. Nu kommer vi inte att söka jobb aktivt, vi nöjer oss med att vara här. Vi har bara ett projekt och det är att försöka få faster Annika att komma hit till hösten och gå på bibelskola Göteborg så att vi kunde umgås ordentligt med henne...;-)

Kommentarer
Postat av: Stina

Kan man inte få några bilder på det sårade societetslejonet :)? Jag saknar er! Har nog lite hemlängtan just nu...

2009-03-19 @ 22:56:54
Postat av: Annika

Hej! Måst ta och fundera på bibelskolan, låter nog rätt intressant. Hmmm...får se..har tänkt gå på en fem veckors lärjungaskola nu i april-maj i helsingfors, riktit nära där ja bor...Hoppas bara ja ska få färdit skolan nu så ja int behöver tänka på den mera.. =) Ha de gott! Kram

2009-03-23 @ 19:12:15
Postat av: Kika

Stina- jag försökte fota societetslejonet, men han är ingen vän av kameran så det blev inga bra bilder. Han sätter händerna för ansiktet och blir arg och sur. :-)Annika-vi förstår. Men det hade varit kul om du kom! :-)

2009-03-24 @ 13:43:52
URL: http://carinamargareta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0