Mera

Lukas' funderingar, som häromdagen betraktade mig när jag ammade Esther. "Mamma, jag tror att Esther tänker att du är en kossa" sade han fundersamt efter en stund.....Hmmm....Tack för den...;-) Tror jag också iofs! :) Barn är underbara!

I måndags var vi på bvc med Esther. +518 gram på en vecka, så mat finns i överflöd. Antagligen därför hon spyr hela tiden. Snart väger hon 5 kg!

Igår var vi på läkarbesök med henne. Denna gång en lungspecialist, men detta var mera som en konsultation. Det var en mycket trevlig läkare som vi satt och samtalade med en rätt lång stund. Vi fick reda på att Situs Inversus är ett ärftligt syndrom där båda föräldrarna måste vara bärare av genen. Intressant! Dessutom är den ändå rätt ovanlig så han tyckte det var konstigt att Martin hade så mycket av den i sin släkt. Vi påpekade inte att vi har ovanligt stora släkten....:-) Med tanke på att Esther hostat sedan hon föddes så sade doktorn att man kan misstänka att hon har någon form av missbildning på flimmerhåren. Inom två veckor ska vi på lungröntgen samt ultraljud. Därefter ska ett "borsttest" tas från hennes näsa och granskas i mikroskåp. Han ville inte ta testet redan nu då hennes näsa är så liten och borsten rätt stor för henne. Så får vi se sedan vad som upptäcks....Men fortsättningsvis blir vi underbart bemötta var vi än är!  

Kommentarer
Postat av: Stina

Vilken fin komplimang :)! Han är för härlig...

Kramar.

2009-05-21 @ 21:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0