Sjuka!

Inväntade med förhoppning och spänning torsdag och Lukas' operation av halsmandlarna. Men det ser inte ut att bli något. Han har nämligen nu fått hög feber, 39.3 och nu sover han. Ringde sjukvårdsupplysningen och kollade om det kunde vara svininfluensan, men det kunde de naturligtvis inte säga. Men nu inväntar vi andra symptom, som värk i kroppen och torr hosta. Hon rådde oss i allafall att ringa vårdcentralen i morgon för Esthers skull, så att de kan ta in Tamiflu som Lukas/familjen ska ta för att hålla nere smittan. Med tamiflu så blir smittan kortvarigare. Esther är vaccinerad men har inget fullgott skydd eftersom hon vaccinerades i onsdags. Skyddet är fullgott först efter 2-3 veckor. Så än blir Esther troligen sjuk om familjen får den. Vi har "fördelen" att vi får testa oss för att ta reda på att det faktiskt är svininfluensa! Detta pga. en riskgrupps patient i familjen. 

Annars finns det väl inte så mycket att berätta från Göteborg. Det är typiskt vinterväder a la Göteborg - mörkt och regnigt. På onsdag kväll kommer farfar och hälsar på. Få se om familjen ligger däckad då...:-) Båten är upptagen och satt i vinterförvaring. Julen närmar sig med stormsteg, bara 4 veckor tills vi åker till Finland - t.o.m. mindre! :-) Ska bli så roligt att träffa Weslie för första gången! 

  

3/4 delar av familjen övningssitter! :-) Numera behöver vi dock inte övningssitta, Esther sitter stadigt sedan 3 veckor tillbaka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0