Vad händer?

Ja, vad händer hos oss. Jag har blivit en lat bloggare, vet inte riktigt vad det beror på. Jag är trött numera, tur att jag så litet sömnbehov, för Esther har sovit som en kratta i 5-6 veckor nu. Hon sover mellan mig och Martin och vaknar med 2-4 timmars mellanrum, oftast 3 timmar. Hela natten är likdan. Somnar hon 8 på kvällen så vaknar hon mellan 10-11 på kvällen första gången och så fortsätter det så. Hon gråter argt när hon vaknar och det hjälper inte med nappen. Bara amning funkar, då somnar hon om efter några slurkar. Tror inte det är hunger som är problemet för hon äter en stor portion gröt på kvällen innan läggdags. Känner att jag får ta itu med beteendet ganska snart, för tålamodet tryter...:-(

Och så Lukas som stundtals har förvandlats till ett litet monster där lillasyster får ta allt stryk. Han ligger på henne, nyper henne, river henne, tar alla leksaker och bråkar ofta. Igår bet han henne plötsligt allt vad han kunde!! Blev stora bitmärken som fortfarande finns kvar idag. Oj, så vi blev arga! Det är nog 3 års monstret som är här.

För ett par veckor sedan firade vi hans 3 års dag med 3 andra familjer som är våra goda vänner och som har barn i Lukas' ålder som han tycker om. Det var roligt och Lukas fick lite smålego, vilket blivit favoriten. Fick också diverse annat, bl.a. en Micki spis av oss, som inte varit i någon hård användning ännu...;-) Men den köptes också med tanke på lillasyster faktiskt.

Lillasyster utvecklas, men i betydligt långsammare takt än Lukas och kommer nog inte att vara lika tidig med vare sig språket eller motoriken. Nu först har hon börjat vända sig från mage till rygg! :) Men hon backar när hon ligger på mage och försöker ta sig upp på alla fyra, vilket hon är nära att lyckas med rätt ofta. Rätt stabil att sitta är hon också.

Nu får vi besök till helgen! Yee, det ser vi fram emot! :) Annars så ska Martin på en till Tysklands resa i v. 46 och jag hoppas vi kommer att hålla oss friska. Vi har nu tagit beslutet att INTE vaccinera någon i familjen, inte ens Martin och mig, och försöker i stället äta mycket vitaminer. Får se hur sjuka eller inte sjuka vi blir nu då. Men vi har bestämt oss för att lämna allt åt Herren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0